9 Nisan 2014 Çarşamba

KÜÇÜK SORUNLAR İÇİN FAYDALI BİLGİLER - 8

Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın.daha sonra karışımı tavaya alın ve ocağın altını kısın.

Kesilmiş ve açık havada kalmış soğan zararlıdır.kullanmadığınız soğan parçalarını saklamayın.

Çok miktarda alkolsüz kokteyller hazırladığınızda onlardan bir miktarını buz kaplarına yerleştirin. kokteyllerin içerisine bunları kullanın. böylece sulanıp tatlarını kaybetmeyeceklerdir.

Kuru soğanları kese kağıdına sardıktan sonra buzdolabının sebze bölümünde muhafaza ederseniz çürüyüp bozulmasını önlemiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder